Лімузин на весілля

Лімузин для вашого свята

Лімузин на весілля

Хто з дівчат не мріє про казкове весілля? Про святкову карету круче за Попелюшкину,про весільню сукню нареченої як вбрання феї, про святкову атмосферу та красиву церемонію шлюбних урочистостей?
Компанія Лімопарк пропонує приблизити казку до дійсності разом із весільною каретою на базі Крайслер 300 С. Твоє весілля не пройде непомітним! Адже цей лімузин — в єдиному примірнику в Україні! Не турбуйтесь! Жодного шансу зустріти в інших молодят однаковий лімузин.

Є лімузини найдовші, найважчі, а є вічна класика! Це, без сумніву, перламутровий лімузин MERCEDES
граційний та вишуканий для класичного европейського весілля.
А ще є весільні машини для великого весілля — лімузин Hummer H-2
Цей богатир серед автівок із легкістю подолає будь-які дороги, щеб пак і бездоріжжя! Якщо наречений має заїхати за нареченою в інше місто чи містечко, Хаммер лімузин із легкістю подобає відстань по шляхах, які геть не схожі на рушники вишивані.



Весілля може бути тематичним. Для таких випадків компанія з прокату лімузинів «Лімопарк» пропонує стильний та довгий Лімузин LINCOLN EXCALIBUR

Головне, коли б ви не планували весілля, взимку чи влітку, наша фірма гарантує, що в спеку працюватиме кондіціонер в лімузинів, а взимку, обирайте будь-яку машину на весілля, працюватиме обігрівач.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Зателефонувати